GSM 0484/ 868 796
Kantoor: 052/ 312 071
Blauwenhoek 56
1840 Londerzeel
Ma - Sa 8:30 tot 18:00
Zon & Feestdagen 8:30 tot 13:00
052 312 071
Maak vandaag nog een afspraak
Blauwenhoek 56
1840 Londerzeel
top

Over ons

Onze carwash bestaat  al meer dan 20 jaar en is gevestigd in Londerzeel. Wij bieden kwaliteit tegen uiterst lage prijs.

Kwaliteit en service: dat zijn de sleutelwoorden bij Carwash Piessens. U kan hier uw wagen zowel vanbinnen als vanbuiten laten wassen, en dit zonder afspraak. Vooraleer u in de wasstraat rijdt, wordt uw auto volledig manueel voorgewassen. Onze specialiteit is het krasvrij wassen van uw wagen met zijdezachte textiel.

Een grondig onderhoud verlengt de levensduur van iedere auto. De auto brengt veel meer op als de lak glanst en er geen roest is, die afbreuk doet aan de goede indruk. Wie met zijn auto regelmatig door de wasstraat rijdt, kan zichzelf menig dure hersteling besparen.
Of het nu vogeluitwerpselen zijn die de lak van de motorkap trachten aan te tasten, boomhars en insecten zijn die het op uw auto gemunt hebben, dan wel zout en loog die de onderkant aanvreten: wie zijn wagen regelmatig in een wasstation laat schoonmaken, zal nog lang plezier van zijn auto hebben.

Altijd aanbevelenswaard: polieren. De was zorgt niet alleen voor glans en het gemakkelijk weglopen van water maar zorgt er tegelijkertijd voor dat insectenafscheidingen, vogeluitwerpselen, boomhars en wegenteer zich niet in de laklaag kunnen inbranden als de zon erop schijnt.

Zo blijft uw auto jong, zelfs als er al heel wat kilometers op de teller staan. Want waarom zou men die kilometerstand er al van verre moeten kunnen van aflezen? En ook de nog prille wagens verheugen zich erop zo af en toe van de wasstraat een paar knuffels te krijgen.